WordPress SEO-tools die ik gebruik: een complete lijst met tools / plug-ins om uw website hoger te plaatsen + sneller te laden (geen tweedeprijswinnaars!)

03.06.2020
SEO 'WordPress SEO-tools die ik gebruik: een complete lijst met tools / plug-ins om uw website hoger te plaatsen + sneller te laden (geen tweedeprijswinnaars!)
0 22 мин.

Je vraagt ​​om een ​​solide lijst met WordPress SEO en tools voor snelheidsoptimalisatie, ik geef het je.

Betaalde services worden gemarkeerd en ik gebruik de meeste hiervan op mijn eigen WordPress-site. Gebruik de inhoudsopgave om te vinden wat je nodig hebt, anders hoop ik dat je de tools leuk vindt. Ik heb er hard aan gewerkt 🙂

Inhoudsopgave

 1. SEO-plug-ins
 2. Snelheid plug-ins
 3. Snelheidstools
 4. Snelheidsmeting
 5. Zoekwoordonderzoek
 6. Links
 7. Lokale SEO
 8. Analytics
 9. Hosting
 10. Thema’s
 11. Andere SEO-tools
 12. Diversen

SEO-plug-ins

2019 WordPress SEO-plug-ins

Alles in één schema Rich snippets – voegt rich snippets toe, maar heeft minimale instellingen en aanpassingsopties – dus de opmaak ziet er niet zo mooi uit als deze wordt weergegeven in de inhoud. Het is gratis en ondersteunt beoordeling, recepten, en evenement rich snippets, maar ik geef de voorkeur (en gebruik) WP Review door MyThemeShop. Het ziet er mooier uit en heeft meer opties. Hier is een pagina waarop ik het gebruik.

Alles in één SEO – alternatief voor Yoast, maar ik gebruik nog steeds Yoast.

Automatische Image Alt Attributes – voegt automatisch alt-tekst toe met behulp van de naam van het afbeeldingsbestand (bespaart veel tijd). Anders moet u alt-tekst handmatig aan elke afzonderlijke afbeelding toevoegen.

Beter zoeken vervangen – links voor bulkupdates, afbeeldingen en andere inhoud. Handig als u www- of HTTPS-versies hebt gewijzigd en alle afbeeldingen / links naar de nieuwe versie in bulk moet bijwerken. Of, als je net als ik bent en een afbeelding die op meerdere pagina’s staat moet bijwerken, bespaart dit veel tijd.

Broken Link Checker – detecteert gebroken links op uw site. Dr. Link Check is goed, maar met deze plug-in kun je ze repareren binnen WordPress met 1-klik opties om ze allemaal te bewerken of te ontkoppelen. Nadeel is dat het een hoge CPU verbruikt (dus verwijder de plug-in onmiddellijk als je klaar bent met het repareren van links).

Gemakkelijke inhoudsopgave – het toevoegen van een inhoudsopgave aan lange berichten is ongelooflijk voordelig voor gebruikers en zoekmachines. Ik raad echter aan om hiervoor geen plug-in te gebruiken en in plaats daarvan handmatig een HTML inhoudsopgave waarmee gebruikers naar specifieke secties kunnen springen (en ernaar kunnen linken). Toewijzen naam ankers geeft u ook de kans dat Google u beloont snelkoppelingen.

Google Site Kit – combineert de populairste tools voor websitebeheer van Google (Google Search Console, Google Analytics, AdSense en Google PageSpeed ​​Insights) in 1 WordPress-plug-in.

Quick Page / Post Redirect Plugin – herstel gebroken pagina’s of URL’s die u heeft gewijzigd of verwijderd met omleidingen. Controleer crawlfouten in Google Search Console (of in Yoast) om je verbroken links te vinden.

Rank Math – veelbelovende SEO-plug-in door MyThemeShop met een heleboel ingebouwde functies zoals rich snippets, Google Search Console-integratie, optimalisatie van meerdere zoekwoorden, tracking van trefwoorden, LSI-zoekwoordtool, lokale SEO-opties, interne koppelingssuggesties en nog veel meer.

Echt eenvoudige SSL – configureert uw site automatisch naar HTTPS. Je hebt nog steeds een SSL nodig (ik gebruik de gratis Let’s Encrypt SSL van SiteGround), maar deze plug-in maakt het heel eenvoudig om in te stellen.

Oude berichten opnieuw publiceren – zorgt ervoor dat uw inhoud er fris uitziet door al uw gewijzigde datums bij te werken naar de huidige dag, wat zal worden weerspiegeld in zoekmachines. Dit is goedkoop (aangezien je het bericht niet hebt bijgewerkt met nieuwe inhoud), maar het houdt de datums actueel en kan de klikfrequenties verhogen.

Gestructureerde inhoud – voegt rich snippets met veelgestelde vragen toe en is dezelfde die ik en Neil Patel gebruiken.

WP Review – rich snippets plug-in die ik gebruik (hier is een pagina waarop ik het gebruik). Andere plug-ins zijn niet erg goed … WP Rich Snippets is verlaten door de ontwikkelaar en All In One Schema is saai en mist aanpassingsopties. WP Review ondersteunt 14 gegevenstypen, waaronder recensies en recepten, wordt regelmatig bijgewerkt, ziet er goed uit en wordt ondersteund door het team van MyThemeShop.

Yoast – populairste SEO-plug-in. U kunt Yoast opsplitsen in 3 stappen: configureer de plug-in-instellingen, onderzoek zoekwoorden en maak geoptimaliseerde inhoud over die zoekwoorden. Dit zijn de belangrijkste stappen, maar de meeste mensen hebben het bij het verkeerde eind, dus raadpleeg mijn Yoast-gids om te leren hoe u ze moet doen.

Yoast Lokale SEO – voegt een KML-bestand toe voor Google Maps, schema.org en andere optimalisaties voor lokale SEO, met de mogelijkheid om een ​​Google Map en winkelzoeker in te sluiten. Waarschijnlijk zal het de ranglijst niet verbeteren, omdat dit zo’n micro-onderdeel van lokaal is (ik zou controleren De lokale rankingfactoren van Google).

Yoast Premium – zal je positie niet echt verbeteren, maar (naar mijn bescheiden mening) bevat mooie functies die je echt niet nodig hebt. Omleidingen kunnen worden gedaan met behulp van een gratis plug-in, meerdere focuszoekwoorden vereisen vaak gedeeltelijke overeenkomsten (die Yoast’s SEO-analyse niet altijd detecteert), en ik heb gehoord dat ondersteuning je alleen verwijst naar hun tutorials. IMO, niet $ 89 / jaar waard.

Yoast Video SEO – voegt een videositemap toe en ondersteunt schema.org videoObject markup, Facebook Open Graph (voor direct spelen op Facebook) en de mogelijkheid om miniaturen te wijzigen.

Yoast WooCommerce SEO – verbetert sociale opmaak wanneer inhoud wordt gedeeld op sociale media, sluit onnodige pagina’s uit uw sitemap uit en voegt een Yoast breadcrumb-optie toe.

Snelheid plug-ins

Plug-ins voor WordPress Speed ​​Optimization

AMP Voor WP – voegt AMP toe (versnelde mobiele pagina’s) om mobiele pagina’s sneller te laten laden terwijl u een AMP-pictogram krijgt in mobiele zoekresultaten. Het nadeel is dat het uw mobiele ontwerp verandert, wat de conversies kan verminderen. Om deze reden heb ik besloten om geen AMP-plug-in te gebruiken.

Activa opschonen – selectief uitschakelen van het laden van plug-ins op bepaalde pagina’s. U kunt bijvoorbeeld uw plug-in voor contactformulier uitschakelen op alle pagina’s behalve de contactpagina, of u kunt voorkomen dat uw rich snippet-plug-in op pagina’s wordt geladen. Zeer gemakkelijk te gebruiken en ik raad het ten zeerste aan om het uit te testen.

Cache-plug-ins – hier zijn de best beoordeelde cacheplug-ins (je hebt er maar 1 nodig).

 • WP Rocket – # 1 gewaardeerde cache-plug-in in veel Facebook-peilingen, is $ 49, en is wat ik gebruik. WP Rocket heeft veel functies die de meeste cacheplug-ins niet hebben en kan u daarom betere scores en laadtijden geven in GTmetrix + Pingdom. Deze ingebouwde functies omvatten database-opschoning, Cloudflare, CDN-URL-velden, lui laden en lokaal Google Analytics-code hosten. Met WP Rocket heb je geen extra plug-ins nodig omdat deze ingebouwd zijn. De instellingen zijn eenvoudig in te stellen en het wordt geleverd met geweldige documentatie + ondersteuning.
 • Snelle prestaties – meestal de # 1 gratis cache-plug-in in Facebook-peilingen en wordt geleverd met veel functies die bij WP Rocket zijn inbegrepen. Het heeft geweldige feedback in de WordPress versnelt Facebook-groep veel mensen zeggen dat dit de beste gratis cacheplug-in is. De instellingen kunnen behoorlijk overweldigend zijn om te configureren, maar het heeft wel een installatiewizard.
 • SG Optimizer – dit is de cache-plug-in van SiteGround (werkt alleen als u op hun hosting bent). Het cachen is sneller dan elke andere cacheplug-in, maar (zelfs na hun grote updates) mist het nog steeds veel functies die bij andere cacheplug-ins zijn inbegrepen. Ik gebruik SG Optimizer uitsluitend voor caching (met alle andere opties uitgeschakeld) en gebruik vervolgens WP Rocket voor al het andere.
 • W3 Totale cache – gratis cache-plug-in met robuuste instellingen, maar een geschiedenis van het veroorzaken van fouten. De ontwikkelaar heeft echter onlangs veel updates gemaakt en het lijkt erop dat de reputatie van de plug-in terugkomt, omdat het ooit een geweldige cache-plug-in was.
 • WP snelste cache – gratis cacheplug-in die eenvoudig te configureren is met opties om Cloudflare, StackPath en andere CDN’s te integreren (maar ik gebruik nog steeds WP Rocket).
 • Autoptimiseren – meestal alleen nodig als u hosting gebruikt die plug-ins op de zwarte lijst zet (bijv. Godaddy of WP Engine), anders hebben volledige cache-plug-ins zoals WP Rocket of Swift de voorkeur. Optimaliseert HTML-, CSS- en JavaScript-bestanden en een optie om een ​​CDN in te stellen.

CAOS | Host Google Analytics lokaal – helpt laad de trackingcode van Google Analytics lokaal.

CDN Enabler – bevat een CDN URL-veld om u te helpen bij het opzetten van uw inhoudsleveringsnetwerk.

Clearfy – versnelt de website door onnodige WordPress-functies uit te schakelen (vergelijkbaar met WP Disable) en bevat enkele SEO + -beveiligingsfuncties. Geweldige recensies / beoordelingen op WordPress.

CSS Sprite Generator – combineert meerdere afbeeldingen in 1 enkele afbeelding, waardoor ze veel sneller laden. Dit wordt meestal alleen gedaan met decoratieve afbeeldingen, zoals pictogrammen. Ik deed dit op mijn homepage … in plaats van 30 pictogrammen te laden (wat 30 verzoeken zou zijn), laadt het 1 (1 verzoek).

PHP-versie weergeven – laat zien welke PHP-versie uw site draait, die 7.0 of hoger moet zijn.

Gravatar Cache-plug-ins – versnelt berichten met opmerkingen door Gravatars in de cache te plaatsen (Harrys Gravatar Cache, Optimale Gravatar-cache, of FV Gravatar-cache) zijn de top 3 plug-ins.

GTmetrix voor WordPress – plan GTmetrix-rapporten en bekijk ze rechtstreeks in het WordPress-dashboard of via geplande e-mailrapporten. Ideaal voor het bijhouden van de snelheid en scores van uw site.

Plug-ins voor beeldoptimalisatie – Stel je voor, ShortPixel, Smush, en Kraken ze doen allemaal in principe hetzelfde (ze verkleinen afbeeldingen, comprimeren zonder verlies afbeeldingen en verwijderen EXIF-gegevens uit afbeeldingen).

Luie lading voor video’s – vertraagt ​​het laden van video’s totdat u naar beneden scrolt en ze daadwerkelijk ziet, wat de laadtijden voor inhoud met video’s aanzienlijk kan verkorten. Je hebt dit niet nodig als je WP Rocket gebruikt, omdat het lui is ingebouwd in de instellingen. Ik raad aan om alleen lui video’s te laden (geen foto’s), omdat het vervelend is voor gebruikers om constant afbeeldingen te laden terwijl ze scrollen.

OMGF – laadt Google Fonts, Font Awesome en andere externe fonts lokaal.

P3 Profiler – vindt de langzaamst ladende plug-ins, maar is al jaren niet bijgewerkt.

Perfmatters – ontwikkeld door Kinsta en vergelijkbaar met Clearfy. Optimaliseert ook WooCommerce-sites door winkelwagenfragmenten, WooCommerce-scripts en -stijlen eenvoudig uit te schakelen. Begint bij $ 24,95 / maand.

PHP-compatibiliteitscontrole – controleert plug-ins / thema om compatibiliteit met nieuwe PHP-versies te garanderen, maar het heeft geen goede recensies omdat het vaak grotere plug-ins kan overslaan.

Plugin Organizer – selectief plug-ins laden op specifieke inhoud. Het meest voorkomende voorbeeld is het laden van uw contactformulier alleen op uw contactpagina (het wordt dus niet op elke afzonderlijke pagina geladen).

WP uitschakelen – schakelt onnodige WordPress-instellingen uit zoals autosaves, post-revisies, Gravatars, emoji’s en andere functies in de WordPress-kern. Het heeft ook extra snelheidsopties zoals hartslagcontrole, het lokaal hosten van Google Analytics-code en het minimaliseren van verzoeken.

WP-Optimize – reinigt de WordPress-database door het verwijderen van post-revisies, spam / prullenbakcommentaar, transiënten en ongebruikte databasetabellen. Als je WP Rocket gebruikt, heb je dit niet nodig omdat het is ingebouwd in de WP Rocket-instellingen. Maak altijd een back-up voordat u uw database opschoont.

StudioPress-plug-ins – allemaal lichtgewicht, gratis en ontwikkeld voor het Genesis Framework. Het gebruik van lichtgewicht plug-ins is een van de beste dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw website snel laadt.

Snelheidsmeting

Byte-controle – meet TTFB (tijd tot eerste byte), een belangrijke metriek in server / hostingsnelheid.

Google PageSpeed ​​Insights – snelheidsaanbevelingen die veel mensen vinden het niet nuttig aangezien het niet eens de laadtijd meet (de primaire statistiek in sitesnelheid). Maar het meet wel server reactietijd wat aangeeft dat uw hosting (server) traag is en moet minder dan 200 ms zijn.

GTmetrix – snelheidsaanbevelingen vind ik het nuttigst van alle tools, vooral voor het vinden van niet-geoptimaliseerde afbeeldingen, en het gebruik van het tabblad Waterval om je langzaamst ladende plug-ins / elementen te zien.

HTTP / 2-test – controleer of uw website (hosting) HTTP / 2 ondersteunt waardoor uw site sneller wordt.

Query Monitor – controleer uw langzaamst ladende plug-ins, scripts, etc. Geweldig alternatief voor P3.

Pingdom – meest nauwkeurige tool voor het meten van laadtijden volgens WP Rocket, maar ik vind GTmetrix het nuttigst om specifieke aanbevelingen te krijgen over het optimaliseren van de websitesnelheid.

Snelheidstools

Cloudflare – gratis CDN met 200+ datacenters dat maakt uw site sneller, met opties voor snelheid / beveiliging zoals versnelde mobiele links, hotlink-bescherming, Railgun, Paginaregels, en caching. Eenvoudig in te stellen met de meeste cacheplug-ins en sommige hosts hebben een optie om het in het cPanel in te schakelen. Hiervoor moet je je aanmelden voor een gratis account, veranderende naamservers, en het configureren van de instellingen.

KeyCDN – CDN (content delivery network) met 34+ datacenters en wordt geprijsd door gebruikte GB’s.

StackPath – CDN (content delivery network) met 31+ datacenters met een gratis proefperiode van 30 dagen en begint dan bij $ 10 / maand. Integreert met de meeste cacheplug-ins en is de CDN die ik op mijn site gebruik.

Transfonter – herstel font-gerelateerde fouten in GTmetrix / Pingdom door Transfonter te gebruiken om fonts (bv. Google Fonts) naar webfonts te converteren, upload ze naar WordPress en voeg ze vervolgens toe aan je CSS.

Zoekwoordonderzoek

Beantwoord het publiek – mijn favoriete tool voor het onderzoeken van zoekwoorden die zoekwoorden uit Google Autocomplete haalt en ze opsplitst in vraag-, voorzetsel- en vergelijkingszoekwoorden. Het beoordelen van ‘vraagzoekwoorden’ is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw inhoud dat is uitgebreid (het beantwoordt alle vragen die mensen hebben over dat onderwerp). Het toont ook de geschatte concurrentie van elk zoekwoord (elk zoekwoord heeft een groene cirkel en hoe donkerder het is, hoe competitiever het is).

Google trends – bekijk zoekwoordtrends en in welke regio ze het meest worden doorzocht.

Google Autocomplete – zoekwoordsuggesties op basis van de eerdere zoekgeschiedenis van mensen. Laat Google de zin invullen of gebruik het onderstrepingsteken _ om Google ‘de spatie in te laten vullen’.

Google Zoekwoordplanner – een van mijn minst favoriete tools voor het onderzoeken van zoekwoorden, omdat het speciaal is gebouwd voor Google AdWords en geen gegevens weergeeft in organische resultaten (SEO).

HubShout WebGrader – bekijk zoekwoorden waarnaar u rangschikt, zoekwoorden van concurrenten en vergelijk uw zoekwoorden, domeinautoriteit, links, topinhoud en verwijzende domeinen met concurrenten.

Keywordtool.io – haalt zoekwoorden uit Google Autocomplete (mijn favoriete bron).

Zoekwoorden overal – toont maandelijkse zoekopdrachten, CPC en geschatte concurrentie rechtstreeks in zoekmachines en andere platforms (Google, YouTube, Amazon, Etsy, Moz, Google Analytics).

Moz Keyword Explorer – een betere tool voor het onderzoeken van zoekwoorden dan Google Keyword Planner. Leer de maandelijkse zoekopdrachten van elk zoekwoord en gebruik filters om verwante woordgroepen te groeperen (zodat u niet dezelfde bladert) en filter op zoekvolume, brede / specifieke zoekwoorden en vragen.

MozBar Google Chrome-extensie – laat u elk zoekwoord googlen en de concurrentie schatten op basis van de DA (domeinautoriteit) en PA (paginaautoriteit) van elk zoekresultaat.

Ubbersuggest – Neil Patel’s tool voor zoekwoordsuggestie die de concurrentie van het zoekwoord in organische resultaten inschat, maar ik vind het altijd leuk om de topresultaten handmatig te bekijken.

vidIQ Chrome-extensie – analyseer de concurrentie voor YouTube-zoekwoorden door deze extensie te installeren, uw trefwoord in YouTube te zoeken en op de topresultaten te klikken. De extensie genereert een SEO-score op basis van de vind-ik-leuks, weergaven, reacties, sociale shares, abonnees, weergavetijden en andere statistieken over de video. Bekijk welke tags worden gebruikt en de lengte van de beschrijving.

Controleer mijn links – Chrome-extensie die gebroken links op een pagina controleert en markeert.

Dr. Link Check – vind gebroken links op uw WordPress-site. Scant 7.500 links / maand gratis.

Google Disavow Tool – als u een linkbuilder heeft ingehuurd die spammy-links heeft gemaakt en u zich zorgen maakt over het feit dat uw rankings worden geschaad, gebruik deze tool dan om Google te vragen hier geen rekening mee te houden.

Moz Link Explorer – controleer de domeinautoriteit van uw website, inkomende links, ankertekst en linkstatistieken met een optie om te upgraden. Handig voor het vinden van koppelingsmogelijkheden van concurrerende sites. Deze tool kan ook worden gebruikt in combinatie met MozBar om ervoor te zorgen dat uw zoekwoorden niet te concurrerend zijn (probeer te concurreren met websites die dezelfde domeinautoriteit hebben als die van u).

Lokale SEO

Lokale bestellingen van Google & Afspraken – functie voor Google Mijn Bedrijf waarmee mensen afspraken, reserveringen, bestellingen kunnen plaatsen, menu’s kunnen bekijken en informatie over uw bedrijf kunnen zoeken. Vul dit in het formulier en gebruik een boekings- / bestelservice van derden, zoals seamless.com.

Google Mijn Bedrijf – de belangrijkste factor in lokale SEO en is nu 25% van De factoren voor lokale zoekrangschikking van 2018. Zorg ervoor dat je eigendom verifiëren en vul alles in, inclusief: foto’s + video’s, categorieën, Omschrijving, adres of servicegebied, attributen, menu / diensten, speciale uren, vragen, Eigen URL, 360 ° virtuele rondleiding (als het logisch is). Je zou moeten reageren op beoordelingen en reageren op mensen berichten. Updates plaatsen is steeds belangrijker geworden. Je kan ook gebruiken lokale bedrijfs-URL’s (bijv. afsprakenreserveringenboekingen), en hotels kunnen toevoegen klasse beoordelingen en voorzieningen. Lees ten slotte de Google Mijn Bedrijf richtlijnen.

Moz Local – herstel onvolledige, inconsistente en dubbele citaten. Een onmisbare tool voor lokale SEO en je doel zou moeten zijn om je Moz Local-scores zo dicht mogelijk bij 100% te krijgen.

Whitespark Citation Building Service – koop citaten voor $ 4-5 per stuk, wat de lokale ranglijst kan verbeteren, vooral in Google Maps. Ik heb Whitespark voor veel klanten gebruikt en ze krijgen geweldige resultaten met gedetailleerde rapporten, links naar uw nieuwe citatieprofielen en 1 universele login. Citaten zijn minder belangrijk geworden in lokale rankingfactoren, maar u moet ze nog steeds doen.

Whitespark Citation Cleanup Service – als uw citaten een puinhoop zijn (bijv. In Moz Local), kunt u $ 149 + betalen om Whitespark onvolledige, inconsistente en dubbele citaten op te ruimen.

Whitespark Local Rank Tracker – meet lokale ranglijsten in Google / Bing in zowel organische resultaten als kaartresultaten. Een supergemakkelijke en meest gebruiksvriendelijke manier om lokale zoekwoorden te meten.

Analytics

AWStats – ontdek of iets een hoog CPU-gebruik (bandbreedte) op uw site veroorzaakt, zoals specifieke crawlers, afbeeldingen, bestandsdownloads en IP-adressen. Door het CPU-verbruik te verminderen, kan uw server / website sneller laden. Dit is ingebouwd in veel hosting cPanels in de sectie “statistieken”.

Google Analytics – heeft bijna alles wat u nodig heeft voor analyse, en zolang u bekend bent met de tabbladen aan de linkerkant, kunt u uw inhoud, SEO en op conversies gebaseerde bezoekersgegevens enorm verbeteren, waaronder geslacht, leeftijd, geografie, apparaat, inhoud, CTR , gemiddelde tijd op site, enz. Klik op het tabblad “acquisities” en ga naar “Landing Pages” voor een momentopname van de inhoudsprestaties.

Screaming Frog SEO Spider & Crawler-tool – desktopprogramma (voor pc of Mac) dat u vertelt over verbroken links, paginatitels, metabeschrijvingen, URL’s, afbeeldingen en tal van andere SEO-gegevens.

Zoek Analytics – functie in Google Search Console die de zoekwoordpositie, klikfrequenties van uw website meet en filters heeft voor landen / apparaten / pagina’s / zoekopdrachten. Hiermee kunt u gegevens vergelijken met de afgelopen 28 dagen en het is een geweldige tool voor het meten van SEO-prestaties. Ik gebruik dit via Google Analytics omdat zoekwoorden, CTR en positieposities mijn grootste zorg zijn.

SEMRush – alles-in-één SEO-toolkit met letterlijk een overvloed aan analyses op zoekwoorden, backlink-profiel, citatielijsten voor lokale SEO en auditing + rapportagetools. Ik kan bijvoorbeeld zien hoeveel backlinks ik heb verkregen versus hoeveel ik heb verloren, zodat ik links kan controleren als ik ze verlies.

Hosting

* Dit zijn meestal de 4 beste hostingbedrijven in de WordPress-hosting en WordPress versnelt Facebook-groep die goed worden beheerd en 10.000 leden in elke groep hebben. De algemene consensus is om weg te blijven EIG-merken die eigenaar is van meer dan 60 verschillende hostingbedrijven, waaronder Bluehost, HostGator, iPage, Site5 en vele anderen. Ze staan ​​erom bekend dat ze te veel mensen op dezelfde server plaatsen (wat resulteert in trage laadtijden) en matige ondersteuning / uptimes.

SiteGround – heeft de # 1 host beoordeeld in 10 Facebook-peilingen en is wie ik gebruik. Zij zijn aanbevolen door WordPress en doe gratis migraties. Hoger plan zoals hun semi-specifiek GoGeek-plan kom met meer serverbronnen (# 1 snelheidsfactor) en alle plannen komen met veel WordPress-functies zoals Cloudflare en gratis SSL. Er is meer aan snelheid dan hosting, maar ik heb <Laadtijden van 1 seconde met SiteGround en 100% GTmetrix-rapporten. Plannen beginnen bij $ 3,95 / maand (promoprijs).

Cloudways – meestal beoordeeld als # 2 na SiteGround, maar zonder problemen met de CPU-limiet. Chatondersteuning ontbreekt, maar is goed als je pure snelheid en een schone interface wilt. Plannen beginnen bij $ 10 / maand.

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

WordPress-Hosting-Poll-2017

Shared-Hosting-Poll-2017

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-FB-Poll

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

WordPress-Host-Poll-september-2018

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

WordPress-Hosting-Poll-1 juni

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2014-beheerde-WordPress-hosting-FB-poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

WordPress-Host-Poll-september-2018

Kinsta – een van de beste allround hosts, maar plannen beginnen bij $ 30 / maand. Ze garanderen 100% uptime en ik heb niets dan geweldige dingen gehoord over hun snelheid, uptime en ondersteuning.

WP Engine – beheerde WordPress-hosting met plannen vanaf $ 35 / maand. Ze hebben onlangs StudioPress overgenomen en lijken de markt in een hoek te drijven, maar het zijn goede opties. Ze hebben hun eigen ingebouwde caching en houden goed stand voor websites die hoge pieken in het verkeer verwachten.

Thema’s

Divi – een van de meest populaire WordPress-thema’s, ontwikkeld door Elegant Themes.

StudioPress – betrouwbare WordPress-themawinkel en ontwikkelaars van het Genesis Framework. De plek waar ik naartoe zou gaan als je een thema wilt dat SEO-vriendelijk, mobiel responsief, HTML5 en veilig is.

Andere SEO-tools

Data markeerstift – functie in Google Search Console waarmee u rich snippets kunt toevoegen.

Fetchen als Google – test of Google toegang heeft tot een pagina, hoe deze wordt weergegeven en welke bronnen (bijv. Afbeeldingen of scripts) worden geblokkeerd voor Google. Kan helpen bij het debuggen van crawlproblemen.

Freelancer.com – huur freelancers in om u te helpen met WordPress ontwerp, ontwikkeling, snelheidsoptimalisatie, grafisch ontwerp, copywriting en meer. Dit was een redder toen ik mijn carrière begon en ik gebruik nog steeds gebruiker BDKAMOL en I333 voor WordPress-ontwikkeling en snelheidsoptimalisatie.

Google AdWords – PPC-campagnes (betalen per klik) als u uw site in Google wilt adverteren.

Google Mobile bruikbaarheidstest – test of een single pagina is mobielvriendelijk, maar gebruik de Rapport over mobiel gebruiksgemak in Google Search Console om alle mobiele fouten op je hele site te vinden.

Google Nieuws – laat uw artikelen publiceren in Google Nieuws voor een extra verkeersbron.

Google Posts – stelt mensen / bedrijven in staat om rechtstreeks op Google inhoud te creëren die hoog in Google staat gerangschikt voor hun naam (Search Engine Land noemt ze “visitekaartjes”).

Google-sitekenmerken – verbeter uw bedrijfsinformatie in de zoekresultaten en kennisgrafiek van Google met uw bedrijfsnaam, locatie, contactgegevens, logo, sociale profielen, enz..

Google Tool voor het testen van gestructureerde gegevens – test op fouten bij het toevoegen van rich snippets aan uw site.

Google Tag Manager – optimaliseer uw traffic en online marketing met behulp van tags – zonder code.

Moz Pro – uitgebreide SEO-suite waarmee u rankings, trefwoorden, links kunt bijhouden en pagina’s kunt optimaliseren. Ik gebruik het niet (te duur) als ik zoekwoorden kan bijhouden in Search Console’s Search Analytics, ik weet al hoe ik SEO op de pagina moet doen en de meeste dingen die ik gratis kan doen.

Siteliner – scant de volledige website op dubbele inhoud, verbroken links en technische SEO-fouten.

Opmaakhulp voor gestructureerde gegevens – gebruik deze tool als uw gestructureerde gegevens niet werken.

Sucuri Checker – controleert malware, blackliststatus, websitefouten en verouderde software.

Website Strafcontrole – helpen bij het identificeren van de basis van Google-sancties door kruisverwijzingen naar organische verkeersdalingen met de algoritme-updates van Google. Panguin SEO-tool is vergelijkbaar en ook goed.

WooRank – de meeste SEO-controletools zijn niet goed, maar dit is eenvoudig, gratis en enigszins behoorlijk.

TubeBuddy – tools die zijn ingebouwd in de YouTube-website en die je vermeldingen van je merken, statistieken / rankings op video’s en video-SEO-suggesties tonen. Aanbevolen door Backlinko.

Diversen

BuzzSumo – populaire e-mailsoftware en WordPress-plug-in, maar kan uw site vertragen.

Canva – een van de beste freemium-infographic-makers (berucht om het krijgen van links / verkeer). Je kunt ook huren infographic ontwerpers op freelancer.com als je een echt unieke infographic wilt.

Copyscape – plagiaatcontrole die dubbele artikelen detecteert, wat uw SEO kan benadelen.

Codegenerator insluiten – crediteer uw infographics / video’s door lezers een insluitcode te geven.

Genesis Framework – WordPress-framework ontwikkeld door StudioPress waarmee uw site snel en betrouwbaar blijft. Aanbevolen door topmensen (Yoast, Matt Cutts, Matt Mullenweg). Ik raad over het algemeen aan om StudioPress-thema’s te gebruiken, maar er zijn ook andere Genesis-themawinkels van derden, zoals Hallo jij ontwerpen, 316 ontwerpen gerestaureerd, en Pretty Darn Cute Design.

Laten we SSL coderen – gratis en vertrouwde SSL die u kunt gebruiken om uw website te beveiligen. Sommige hostingbedrijven (zoals SiteGround) hebben een optie om dit in uw hosting cPanel in te schakelen.

Fragmentvariabelen – sjablonen voor SEO-titels + metabeschrijvingen die aanpasbaar zijn in de instellingen van Yoast, maar deze handmatig schrijven is altijd beter. De typische fragmentvariabele voor pagina’s / berichten is %% page %% %% sep %% %% sitename %%, die in mijn geval zou luiden als: Paginatitel – Online Media Masters. Dit wordt alleen gebruikt als ze niet handmatig zijn geschreven.

Dorstige partners – plug-in voor beheer van affiliate-links die ik gebruik die mantels, nofollows en u helpt bij het categoriseren van affiliate-links. Premium versie wordt geleverd met tal van geweldige functies, zoals automatische koppeling van zoekwoorden, statistieken en Google Analytics Events en Tag Manager-integratie.

Webmasterhulpprogramma’s – Google Search Console + Bing + Yandex Webmasterhulpprogramma’s zijn de belangrijkste 3.

Yoast Bulk Editor – bewerk SEO-titels + metabeschrijvingen in bulk, wat een gemakkelijke manier is om CTR’s te verhogen. De bulkeditor detecteert geen tekenlengte of focuszoekwoorden, dus zorg ervoor dat u er rekening mee houdt dat u hiermee rekening houdt (ongeveer 55 voor SEO-titels, 155 voor metabeschrijvingen).

Yoast SEO-analyse – suggesties voor inhoudoptimalisatie op basis van het feit of uw focuszoekwoord wordt gebruikt in de inhoud, plus andere factoren. Yoast detecteert alleen exacte overeenkomsten van uw zoekwoord (geen gedeeltelijke overeenkomsten) en het is OK als sommige lampjes rood blijven omdat synoniemen vaak kunnen worden gebruikt (als mijn focuszoekwoord SEO-consultant is en ik SEO-consulting gebruik, zal Yoast het niet detecteren ). Of misschien heeft u uw zoekwoord in de kop ‘gestrooid’ om het beter te laten klinken, aangezien een exacte zoekwoordovereenkomst spamachtig klinkt. Sommige hiervan kunnen met een korreltje zout worden ingenomen.

Yoast Metabox Insights – laat zien welke woorden het meest worden gebruikt in inhoud (ik heb dit uitgeschakeld).

Yoast leesbaarheidsanalyse – vertelt je of zinnen / alinea’s te kort, lang zijn, of je overgangswoorden gebruikt, enz. Ik vind dit niet erg nuttig en heb het uitgeschakeld.

Yoast Ryte-analyse – detecteert of uw website wordt geïndexeerd in zoekmachines.

Yoast Text Link Counter – telt hoeveel interne links worden gebruikt in uw pagina’s / berichten.

Automatisch aanvullen van YouTube – begin een zin in YouTube te typen om suggesties voor videosleutelwoorden te vinden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.